Novosti

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2023/2024. na Kopaoniku

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2023/2024. na čuvenom Kopaoniku već je uveliko planirano i očekuje se da će se održati u periodu od 7. do 10. decembra 2023. godine. Ova manifestacija, poznata kao Ski Opening Kopaonik, već je postala tradicija koja privlači sve veći broj posetilaca iz celog regiona.

Prvi Ski Opening na Kopaoniku održan je davne 2010. godine, inspirisan sličnim događajima u popularnim evropskim ski centrima. Ideja je bila da se na simboličan način obeleži početak ski sezone na Kopaoniku i da se posetiocima pruži nezaboravan doživljaj. I dalje držeći svoju esenciju, Ski Opening Kopaonik postao je prepoznatljiv brend koji privlači sve veći broj ljubitelja zimskih sportova.

Tokom četiri dana trajanja Ski Openinga važiće poseban popust od 30% na sve vrste ski karata, uključujući pojedinačne, poludnevne, dnevne, dvodnevne, trodnevne i četvorodnevne karte. Popust se odnosi i na karte za različite sadržaje i aktivnosti koje se nude na Kopaoniku. Još bolje vesti - prvi dan skijanja će biti potpuno besplatan!

Već prve večeri, tačnije 7. decembra, gosti Ski Openinga imaće priliku da uživaju u revijalnoj noćnoj ski trci sa bakljama. Ova atraktivna trka održava se na stazi Karaman greben, u 19 časova. Poseban dodatak ovog događaja je učešće pripadnika Gorske službe spašavanja, koji će svojim veštinama i hrabrošću učiniti da trka bude još uzbudljivija.

Naravno, nije sve samo u skijanju. U okviru Ski Openinga posetioci će imati priliku da posete interaktivnu izložbu posvećenu slavnom naučniku Nikoli Tesli. Organizaciju izložbe preuzima Turistička organizacija Raška i Muzej Nikole Tesle, a svečano otvaranje zakazano je za 7. decembar u 17 časova u vili Ras. Ovo je idealna prilika za sve zainteresovane da saznaju više o životu i radu jednog od najvećih naučnika svetske istorije.

Dolina sportova će biti epicentar zabave tokom Ski Openinga. Od 8. do 9. decembra, u periodu od 11 do 15 časova, okupiće se najbolji domaći DJ-evi kako bi uz dobru muziku obogatili atmosferu otvaranja ski sezone na Kopaoniku. Prvi dan će nastupiti DJ Onediscofun i Saxtime, dok će drugog dana za vrhunsku atmosferu biti zadužen DJ Peppe. Niko neće ostati ravnodušan na ritmove koji će ispuniti Dolinu sportova i podići sve prisutne na noge.

Najpoznatiji proizvođači ski opreme takođe će biti prisutni tokom Ski Openinga kako bi posetiocima omogućili testiranje najnovijih modela. Na licu mesta će biti moguće isprobati i oceniti kvalitet ove opreme. Pored toga, renomirani hoteli će se pobrinuti za gastronomski užitak posetilaca, nudeći im razne zimske ukuse i specijalitete koji će upotpuniti celokupno iskustvo.

Tradicionalno otvaranje nove ski sezone 2023/2024. na Kopaoniku predstavlja vrhunski događaj koji svake godine privlači sve veći broj zaljubljenika u zimske sportove. Na ovaj način, Kopaonik dodatno potvrđuje svoj status kao jedan od najatraktivnijih ski centara u regionu. Svi posetioci će imati priliku da uživaju u različitim aktivnostima, bilo da se radi o skijanju, noćnoj trci sa bakljama, izložbi o Nikoli Tesli ili fantastičnoj muzici koju će puštati najbolji domaći DJ-evi.

Budite deo ovog neverovatnog događaja i doživite nezaboravnu atmosferu otvaranja nove ski sezone na Kopaoniku. Rezervišite svoje karte i provedite nezaboravne trenutke sa porodicom i prijateljima. Vidimo se na Kopaoniku!

29 Novembar 2023 2312 pregleda